Referenties

Wij hebben 1.5 jaar een hele goede keus gemaakt bij de zoektocht voor een opvang van onze dochter Tünde😍😍..ze heeft een hele leuke tijd😍😍...en heel veel plezier gehad bij Het Kleine Prinsje. ❤Tünde is vandaag 4 jaar geworden🎂😍🎈🎉...en heeft dus vandaag afscheid genomen van de lieve Juffen en de opvang. Ze heeft vandaag weer een hele leuke dag gehad.
Csilla Meri Fransz
Met een fijn gevoel breng ik mijn dochter bij dit kinderdagverblijf. Er is altijd even ruimte voor een praatje, wat dan ook de huiselijke sfeer geeft . Ik laat met een gerust gevoel mijn kind achter en eind van de dag allemaal verhalen, heerlijk! Allemaal lieve leidsters die verzorging en stimuleren van ontwikkeling goed weten te combineren.
Bianca
Al vanaf 10 weken jong komt ons kindje bij Anja prins en haar medewerksters. De frisheid straalt ervan af en je ziet dat de mensen die daar werken dit echt vanuit hun passie doen. Als je opzoek bent naar een betrouwbare leuke opvang moet je echt bij Het Kleine Prinsje zijn.
Bert
"Het Kleine Prinsje is anders. Dat zie je meteen. Zodra je binnen komt bij de opvang voelt het meteen vertrouwd. Er werken vaste juffen op de opvang. Dit is erg prettig. Voor ons is er geen betere opvang."
Frans de Wit “Voor ons is er geen betere opvang.”
"Als je de opvang binnen loopt zie je meteen een open en verzorgde ruimte. De juffen ontvangen ons altijd erg enthousiast. Je ziet dat ze plezier in hun werk hebben. Mijn kind heeft het ontzettend naar zijn zin."
Laura
"Rapportcijfer 9! Ik heb er nooit een moment spijt van gehad dat ik gelijk voor jullie heb gekozen. Mooie locatie, leuke en lieve leidsters en Niels heeft het erg naar zijn zin. Ik kan hem met een gerust hart bij jullie achterlaten."
A.T. “Rapportcijfer 9!”