Referenties

Super lieve en betrokken juffen!! Onze kinderen willen zelfs niet naar huis🙈🤣. Het is altijd een feestje voor ze!
Esther De Wit-Koornstra
Een extra warm thuis voor onze kinderen als papa en mama er niet zijn met individuele aandacht en liefde van iedereen. En echte flexibele opvang waarin wij nog nooit een 'nee' hebben gekregen. Voor ons als ouders een gevoel van zekerheid en rust.
Naomie Pathuis-Vellinga
Hele fijne kinderopvang. Onze kinderen gaan er met veel plezier heen. Lieve betrokken leidsters 😊 Erg flexibel en denken altijd mee. Kortom super tevreden!👍🏻😃
Annemarie Vlottes-Balt
Een zeer flexibele en fijne opvang met lieve juffen! Er wordt echt gekeken naar de behoeften van de kinderen. Zo is ons zoontje regelmatig bij de wat oudere kinderen te vinden op de groep. Omdat hij dat gewoon helemaal geweldig vind! Bedankt kinderopvang het kleine prinsje!
Astrid Jarir – Bouma
Een geweldige kinderopvang met een super BSO! Alleen maar liefde naar de kindjes en een top team!
Frea Balt
Lieve juffen voor (onze) kindjes😍 een fijne flexibele opvang wat erg fijn is als je onregelmatig werkt!
Amanda De Jong
Super leuke kinderopvang met erg lieve juffen ! Het Kleine Prinsje heeft een huiselijke sfeer, je voelt je echt gelijk thuis 😊 Vooral de flexibele uur afname is een uitkomst!! Onze kinderen zijn altijd met veel plezier naar de opvang gegaan, je laat ze achter met een goed gevoel! Echt heel fijn!! We raden kinderopvang Het Kleine Prinsje zeker aan!!
Mathilde Vogel
Hele fijne kinderopvang en bso met veel liefde, warmte en aandacht voor alle kinderen. Prettig is dat ze er een huiselijke sfeer weten te creëren waarin kinderen kunnen doen wat ze graag willen maar ook aangeboden krijgen wat ze nodig hebben. Onze kinderen gaan aan het einde van de dag moeilijk weer mee naar huis...
Femke de Graaf
Veilige en vertrouwde opvang met een huiselijke sfeer. Lieve juffen en zelfs een superleuke meester! Hier kun je je kind met een gerust hart achterlaten. De flexibele opvang waarbij je per uur betaalt is ook ideaal. Een aanrader!!
Angela Terpstra
De allergaafste leukste gezelligste en beste kwaliteit kinderopvang en de aller liefste en rustigste juffen die ik ken. Iedereen wil het beste voor het kind maar ook voor de ouders! Luisterend oor, altijd open staan voor een praatje en gezelligheid.
Saskia Kuper
Wij hebben 1.5 jaar een hele goede keus gemaakt bij de zoektocht voor een opvang van onze dochter Tünde😍😍..ze heeft een hele leuke tijd😍😍...en heel veel plezier gehad bij Het Kleine Prinsje. ❤Tünde is vandaag 4 jaar geworden🎂😍🎈🎉...en heeft dus vandaag afscheid genomen van de lieve Juffen en de opvang. Ze heeft vandaag weer een hele leuke dag gehad.
Csilla Meri Fransz
Met een fijn gevoel breng ik mijn dochter bij dit kinderdagverblijf. Er is altijd even ruimte voor een praatje, wat dan ook de huiselijke sfeer geeft . Ik laat met een gerust gevoel mijn kind achter en eind van de dag allemaal verhalen, heerlijk! Allemaal lieve leidsters die verzorging en stimuleren van ontwikkeling goed weten te combineren.
Bianca
Al vanaf 10 weken jong komt ons kindje bij Anja prins en haar medewerksters. De frisheid straalt ervan af en je ziet dat de mensen die daar werken dit echt vanuit hun passie doen. Als je opzoek bent naar een betrouwbare leuke opvang moet je echt bij Het Kleine Prinsje zijn.
Bert
"Het Kleine Prinsje is anders. Dat zie je meteen. Zodra je binnen komt bij de opvang voelt het meteen vertrouwd. Er werken vaste juffen op de opvang. Dit is erg prettig. Voor ons is er geen betere opvang."
Frans de Wit “Voor ons is er geen betere opvang.”
"Als je de opvang binnen loopt zie je meteen een open en verzorgde ruimte. De juffen ontvangen ons altijd erg enthousiast. Je ziet dat ze plezier in hun werk hebben. Mijn kind heeft het ontzettend naar zijn zin."
Laura
"Rapportcijfer 9! Ik heb er nooit een moment spijt van gehad dat ik gelijk voor jullie heb gekozen. Mooie locatie, leuke en lieve leidsters en Niels heeft het erg naar zijn zin. Ik kan hem met een gerust hart bij jullie achterlaten."
A.T. “Rapportcijfer 9!”