Buitenschoolse Opvang

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang is geopend vanaf 6:30 uur. Na eventueel een ontbijt kunnen de kinderen lekker spelen, totdat het tijd is om ze naar school te brengen. Wij brengen uw kind met een busje naar school. De scholen dichtbij ons doen wij lopend.
Als de school is afgelopen halen wij uw kind(eren) weer op. De kinderen kunnen bij ons blijven tot 18:30. Genoeg tijd om leuke dingen te doen of om te ontspannen!

Altijd een avontuur!

Schooltijden sluiten zelden naadloos aan op werktijden. En wie heeft er nu ruim twaalf weken vakantie per jaar? Gelukkig is er de buitenschoolse opvang (BSO). Onze BSO’s zijn er voor alle kinderen tussen de vier en dertien jaar.
Veel BSO’s hebben een plekje in of bij de school. Dat is praktisch. Bij Het Kleine Prinsje trekken we wel een duidelijke grens: BSO is geen school, bij ons is het vrije tijd. En dat betekent ontspanning. Even iets eten en drinken na school, je verhaal kwijt kunnen, buiten of binnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes, lachen, gieren en brullen. Ook gaan we samen op stap, of organiseren we leuke activiteiten. Er is altijd een avontuur te beleven! Even geen school..maar even ons hoofd luchten. De kinderen hebben een lange dag gehad vol verplichtingen. Bij ons kunnen ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes de benen in de lucht gooien en relaxen.