Kinderopvang

Zoekt u een kinderopvang, maar liever niet een overvol kinderdagverblijf waar het nogal eens te kort schiet aan individuele aandacht voor de kinderen? Bij Het Kleine Prinsje staat kwaliteit maar vooral aandacht voor uw kind op de eerste plaats!

WindowWaarom Kinderopvang Het Kleine Prinsje?

Wij bieden betaalbare, kleinschalige maar vooral flexibele dagopvang voor baby’s en peuters in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar. Het Kleine Prinsje heeft twee verticale groepen. Dit betekent dat baby’s en peuters bij elkaar in dezelfde groep zitten. Hierdoor leren kinderen veel van elkaar en rekening houden met elkaar. Broertjes en zusjes kunnen op deze manier ook bij elkaar in de groep geplaatst worden.

Flexibel & voordelig

Waarom kiezen voor kinderopvang Het Kleine Prinsje? Wij bieden flexibele kinderopvang op maat! Waarom is dit nu interessant? Kinderopvang Het Kleine Prinsje is hierdoor voordeliger dan andere kinderdagverblijven én voordeliger dan gastouderopvang! Bij de meeste gastouder- en kinderopvangorganisaties betaalt u vaste dagdelen of een vast aantal uren in de maand. Deze dagen betaalt u altijd. Feestdagen. Vakantiedagen. Dagen dat de opvang gesloten is etc. Bij ons is dit niet het geval. Bent u eerder vrij van het werk omdat de vergadering niet door ging dan hoeft u niet voor de hele middag te betalen. U kunt met een gerust hart uw kind ophalen en samen genieten van uw vrije middag!

Alleen betalen voor dat wat u afneemt

U betaalt alleen dat wat u afneemt. Wel zo eerlijk vinden wij. Geen kleine letters of verrassingen achteraf. U zult verbaasd zijn als u uitrekent wat u kunt besparen. Wellicht een uitdaging voor u om hiernaar te kijken.

Vertrouwd

Naast het feit dat wij voordelig zijn, werken wij met vaste leidsters op de groep. Geen gedoe met oproepkrachten en onbekende gezichten. Nee, hierin zijn wij heel duidelijk. Wij willen de kinderen een veilige omgeving bieden en vaste gezichten op de groep geeft uw kind vertrouwen. Daarnaast zijn onze pedagogische medewerkers gediplomeerd en kunnen zij inspelen op de individuele behoeften van ouders/verzorgers en kinderen. Zo hoort het toch ook eigenlijk?

Waarin onderscheidt kinderopvang Het Kleine Prinsje zich

– Flexibele opvang
– Vaste leidsters op de groep
– Afname kinderopvang per uur
– Geen inschrijfkosten
– Ruildagen mogelijk
– Persoonlijke aandacht voor ouder en kind

Neem voor meer informatie contact met ons op.