Over ons

Het Kleine Prinsje is een flexibel kinderdagverblijf met twee locaties in Harlingen waar ieder kind zichzelf kan zijn. Wij zorgen ervoor dat uw kind zich hier thuis voelt. Onze kinderdagverblijven zijn voor alle kinderen een veilige en vertrouwde omgeving. De juffen zijn duidelijk te herkennen aan hun roze werkkleding. Zij kennen ieder kind en stralen plezier uit: wij houden van ons werk. Onze goedlachse juffen zijn professioneel en energiek. Er wordt geprobeerd om van elke dag een feestje te maken: wij willen het leven sámen vieren! Kinderen kunnen bij ons naar hartenlust met elkaar spelen. Er ontstaan regelmatig waardevolle vriendschappen.

Wij stemmen uw thuissituatie zorgvuldig af op de situatie van ons kinderdagverblijf, zodat iedereen continu weet waar hij aan toe is. De juffen lichten u dagelijks in over de belevenissen van uw kind en eventuele bijzonderheden. Communicatie is essentieel: als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u altijd bij ons terecht.

Ons pedagogisch beleidsplan kunt u vanzelfsprekend inzien wanneer u wilt. Tijdens het intakegesprek ontvangt u overigens ook een exemplaar. Weet u wat het allerleukst is? Gewoon een keertje bij ons binnenwandelen. Wij geven u graag een rondleiding. Tijdens deze rondleiding vertellen wij u waarin ons kinderdagverblijf onderscheidend is. U proeft vrijwel meteen de positieve, ontspannen sfeer van Het Kleine Prinsje.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ons telefoonnummer is 0517-769037. Openingstijden: 06:30 tot 18:30 uur.

Wij zijn uiteraard ook via e-mail te bereiken: administratie@hetkleineprinsje.nl.

Overdracht van waarden en normen

Meer informatie

Bieden van emotionele veiligheid

Meer informatie

Ontwikkeling van sociale competenties

Meer informatie